Veelgestelde vragen
Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!
Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.Trees voor Thuis Kerstmenu
Lieve gasten,
Wat leuk dat u het kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voor u gaat beginnen met het maken van de gerechten kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken.
- Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt serveren uit de koelkast. De friandises hoeft u helemaal niet in de koelkast te bewaren
-
Verwarm de oven op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur omdeze tegen de kook aan te houden.
- Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afmaken.
Wij wensen u veel plezier met het maken en opeten van ons kerstmenu!
Geniet! Fijne Kerst!
Dick, Anne-Laura en team Treeswijkhoeve
Huisgemaakt brioche brood
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden (hetelucht, voorverwarmde oven)
Hamachi | Limoenblad | Thaise basilicum
-Leg de kokos mousse in het midden van het bord.
-Meng de salade met een deel van de limoenbladolie en een klein beetje vinaigrette tot een smeuïge massa, verdeel dit over de kokos mousse.
- Leg de vis voorzichtig op de salade.
- Spuit 4 toefjes van de Thaise basilicumcrème op de vis.
- Breek de rijstcracker en verdeel dit over de vis.
- Verdeel de overige vinaigrette over de borden en druppel hier de overige limoenbladolie in.
- Garneer het geheel af met afrikaantjes.
Kreeft | Lavas | Gnocchi
Bereidingstip!
Werk het liefst op warme borden
- Verlaag de temperatuur van de oven naar 140 graden Celsius.
- Zet een pan met water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
- Verwarm het zakje met de gnocchi en het zakje met het lavassap au bain marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten. Na 3 minuten voegt u het spuitzakje met romesco crème toe in dezelfde pan met water.
- Schuif de kreeft met de tomaten in de aluminium schaal met deksel in het midden van de oven op 140 graden, voor 3 minuten.
- Haal de verwarmde kreeft uit de oven en bij het platen van het gerecht haalt u de kreeft uit haar eigen schaal.
Opmaak borden
- Haal de kreeft uit de schaal en snijd deze in 3 gelijke stukken.
- Verdeel het tomatenpoeder over de kreeft.
- Dresseer om en om een cirkel van de kreeft, gnocchi en de tomaat.
- Spuit hier mooie stippen met de romesco crème en vervolgens ook de kreeftmayonaise.
- In het midden van de door u opgebouwde cirkel dient de lavasbouillon gedresseerd te worden.
- Druppel hier een paar mooie vlekken met lavasolie in.
- Steek als laatst de basilicumtakjes tussen het gerecht.
Tip! Werk het liefst op warme borden
Côte de Veau | Korstgebak | Hazelnoot
Bereidingstip! Werk het liefst op warme borden
- Zet een pan met water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
Groenten
- Het groentengarnituur zit in een aluminium bakje, dit bakje kunt u met deksel in de oven zetten op 140 graden voor 7 minuten.
- Voeg hier de korstdeeg ster aan toe, zodat deze ook krokant en warm uit de oven komt.
Vlees
- Bestrooi de côte de veau met peper en zout en bak hem goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie voor 3-4 minuten.
- Verwarm het vlees verder in de oven voor 2 minuten op 140 graden.
- Laat het vlees 2-3 minuten rusten, terwijl u de kruidenboter op het vlees laat smelten.
Saus
- Het zakje met peperroomsaus en het zakje met ragout kunt u in het pannetje met kokend water verwarmen voor ongeveer 5 minuten.
Opmaak van het bord
- Plaats de korstdeeg ster links op het bord en plaats in het midden de
warme ragout.
- Steek hier sierlijk de groenten in.
- Verwijder het bot van de côte de veau en snijd het stuk vlees in twee gelijke stukken. Leg het vlees naast de ster op het bord.
- Dresseer de warme saus tussen het vlees en de ster.
Paris Brest | Peer | Mokka | Hazelnoot
- Haal de soes uit het bakje en plaats het in het midden van het bord.
- Haal de bovenkant van de soes eraf.
- Verdeel de helft van de crème over de bodem van de soes.
- Verdeel daar de peer over en strooi de hazelnoten erop.
- Plaats de bovenkant van de soes terug.
- Spuit wat crème bovenop de soes en garneer dit met hazelnoten en witte chocolade.
- Besprenkel de soes met poedersuiker.
- Garneer het geheel af met de karamel-koffiesaus.
Friandises
- Macaron kunt u zo serveren
- Karamelstaaf kunt u zo serveren
Geniet met een lekker kopje koffie of thee!
Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q
Lees meer
Valkenswaardseweg 14
5582 vb
Waalre Lees meer
Bestel via https://www.thecoolmarket.nl/restaurants/de-treeswijkhoeve/’ Lees meer
Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen.
Lees meerNadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt een geautomatiseerde orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.
Mogelijke redenen waarom je de bevestiging niet hebt ontvangen:
- Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of per ongeluk verkeerd ingevoerd.
- Het is ook mogelijk dat het in je spam/junk-folder terecht is gekomen.
- Wellicht staan we op de lijst met geblokkeerde e-mailadressen. Je kan dit wijzigen in de instellingen van je e-mailprovider.
Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kan je contact opnemen met ons restaurant
. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag verder!