Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Veelgestelde vragen

Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.
Maaltijdinformatie

Trees voor Thuis Kerstmenu

Lieve gasten,
 
Wat leuk dat u het kerstmenu van Trees voor Thuis heeft besteld. Dat doet ons goed! Voor u gaat beginnen met het maken van de gerechten kunt u alvast wat kleine voorbereidingen doen om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken.

  • Haal de gerechten ruim 2 uur van tevoren uit de koelkast zodat alles op kamertemperatuur kan komen. Het dessert en de boter haalt u ongeveer 1 uur voordat u het wilt serveren uit de koelkast. De friandises hoeft u helemaal niet in de koelkast te bewaren
     
  • Verwarm de oven op 180 graden en zet een pan met warm water op het vuur omdeze tegen de kook aan te houden.

  • Heeft u een bordenwarmer? Zet deze dan alvast aan om de borden van het tussen- en hoofdgerecht voor te verwarmen. Geen bordenwarmer? Dan kunt u de borden 2 minuten voorverwarmen in de oven als u de warme gerechten gaat afmaken.
 
Wij wensen u veel plezier met het maken en opeten van ons kerstmenu!
 
Geniet! Fijne Kerst!
Dick, Anne-Laura en team Treeswijkhoeve
 

Huisgemaakt brioche brood
Verwarm het brioche brood 4 minuten op 180 graden (hetelucht, voorverwarmde oven)

Hamachi | Limoenblad | Thaise basilicum

-Leg de kokos mousse in het midden van het bord.
-Meng de salade met een deel van de limoenbladolie en een klein beetje vinaigrette tot een smeuïge massa, verdeel dit over de kokos mousse.
- Leg de vis voorzichtig op de salade.
- Spuit 4 toefjes van de Thaise basilicumcrème op de vis.
- Breek de rijstcracker en verdeel dit over de vis.
- Verdeel de overige vinaigrette over de borden en druppel hier de overige limoenbladolie in.
- Garneer het geheel af met afrikaantjes.

Kreeft | Lavas | Gnocchi
 

Bereidingstip!
Werk het liefst op warme borden

 

- Verlaag de temperatuur van de oven naar 140 graden Celsius.
-  Zet een pan met water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
- Verwarm het zakje met de gnocchi en het zakje met het lavassap au bain marie in de pan met water voor ongeveer 5 minuten. Na 3 minuten voegt u het spuitzakje met romesco crème toe in dezelfde pan met water.
- Schuif de kreeft met de tomaten in de aluminium schaal met deksel in het midden van de oven op 140 graden, voor 3 minuten.
- Haal de verwarmde kreeft uit de oven en bij het platen van het gerecht haalt u de kreeft uit haar eigen schaal.

 

Opmaak borden
- Haal de kreeft uit de schaal en snijd deze in 3 gelijke stukken.
- Verdeel het tomatenpoeder over de kreeft.
- Dresseer om en om een cirkel van de kreeft, gnocchi en de tomaat.
- Spuit hier mooie stippen met de romesco crème en vervolgens ook de kreeftmayonaise.
- In het midden van de door u opgebouwde cirkel dient de lavasbouillon gedresseerd te worden.
- Druppel hier een paar mooie vlekken met lavasolie in.
- Steek als laatst de basilicumtakjes tussen het gerecht.

    
Tip! 
Werk het liefst op warme borden 

Côte de Veau | Korstgebak | Hazelnoot

Bereidingstip! Werk het liefst op warme borden

- Zet een pan met water op en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).

Groenten
- Het groentengarnituur zit in een aluminium bakje, dit bakje kunt u met deksel in de oven zetten op 140 graden voor 7 minuten.
- Voeg hier de korstdeeg ster aan toe, zodat deze ook krokant en warm uit de oven komt.

Vlees
- Bestrooi de côte de veau met peper en zout en bak hem goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie voor 3-4 minuten.
- Verwarm het vlees verder in de oven voor 2 minuten op 140 graden.
- Laat het vlees 2-3 minuten rusten, terwijl u de kruidenboter op het vlees laat smelten.

Saus
- Het zakje met peperroomsaus en het zakje met ragout kunt u in het pannetje met kokend water verwarmen voor ongeveer 5 minuten.

Opmaak van het bord
- Plaats de korstdeeg ster links op het bord en plaats in het midden de
warme ragout.
- Steek hier sierlijk de groenten in.
- Verwijder het bot van de côte de veau en snijd het stuk vlees in twee gelijke stukken. Leg het vlees naast de ster op het bord.
- Dresseer de warme saus tussen het vlees en de ster.

 

Paris Brest | Peer | Mokka | Hazelnoot

- Haal de soes uit het bakje en plaats het in het midden van het bord.
- Haal de bovenkant van de soes eraf.
- Verdeel de helft van de crème over de bodem van de soes.
- Verdeel daar de peer over en strooi de hazelnoten erop.
- Plaats de bovenkant van de soes terug.
- Spuit wat crème bovenop de soes en garneer dit met hazelnoten en witte chocolade.
- Besprenkel de soes met poedersuiker.
- Garneer het geheel af met de karamel-koffiesaus.

Friandises 

- Macaron kunt u zo serveren
- Karamelstaaf kunt u zo serveren
Geniet met een lekker kopje koffie of thee!

Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst!  https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

 

Onze maaltijden worden dagvers bereid. Mocht u deze niet dezelfde dag consumeren adviseren wij om dit op dezelfde manier te bewaren als u zelf gekookt heeft, in de koelkast. Dit geldt natuurlijk niet voor onze diepvriesmaaltijden. Helaas, onze gerechten zijn niet gluten-lactose vrij.
U kunt uw maaltijd op de opgegeven dag, tussen 16.00 en 17.00 uur ophalen.
Valkenswaardseweg 14 
5582 vb 
Waalre
‘In heel Nederland worden onze ingevroren gerechten thuisbezorgd, hiervoor hebben wij een samenwerking met The Cool Market.
Bestel via https://www.thecoolmarket.nl/restaurants/de-treeswijkhoeve/

Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen. 

Ja dat kan. Mocht u maaltijden willen bestellen voor 8 personen of meer, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de maaltijden dan op een andere manier verpakken zodat u het gemakkelijker op kunt warmen. Trees voor Thuis levert in grootverpakking soepen aan horeca / bedrijfskantines. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.
Betalen
U kunt uw bestelling betalen met behulp van iDEAL of Bankcontact. Bij het plaatsen van een bestelling wordt u naar de betaalomgeving van Mollie verwezen waar u de betaling kunt voldoen. Mocht u hier vragen over hebben dan horen we dat graag. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, wordt een geautomatiseerde orderbevestiging verzonden naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Mogelijke redenen waarom je de bevestiging niet hebt ontvangen:

  1. Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of per ongeluk verkeerd ingevoerd.
  2. Het is ook mogelijk dat het in je spam/junk-folder terecht is gekomen.
  3. Wellicht staan we op de lijst met geblokkeerde e-mailadressen. Je kan dit wijzigen in de instellingen van je e-mailprovider.

    Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kan je contact opnemen met ons restaurant
    . Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag verder! 
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route