Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Veelgestelde vragen

Een vraag aan ons? Bekijk of hieronder uw vraag staat!

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@treesvoorthuis.nl.
Bestellen
U kunt u maaltijd op de opgegeven dag, tussen 15.00 en 17.00 uur ophalen.
Valkenswaardseweg 14 
5582 vb 
Waalre
De maaltijden kunt u alleen afhalen bij de Treeswijkhoeve in Waalre. 

Valkenswaardseweg 14
5582 VB Waalre

Kies de maaltijd(en) die u wenst te bestellen. Vul uw gegevens in en kies de datum waarop u uw bestelling wilt afhalen. Via Mollie kunt u uw bestelling gemakkelijk afrekenen. 

Ja dat kan. Mocht u maaltijden willen bestellen voor 8 personen of meer, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de maaltijden dan op een andere manier verpakken zodat u het gemakkelijker op kunt warmen. Trees voor Thuis levert in grootverpakking soepen aan horeca / bedrijfskantines. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.
Betalen
U kunt uw bestelling betalen met behulp van iDEAL of Bankcontact. Bij het plaatsen van een bestelling wordt u naar de betaalomgeving van Mollie verwezen waar u de betaling kunt voldoen. Mocht u hier vragen over hebben dan horen we dat graag.
Maaltijdinformatie
Onze maaltijden worden dagvers bereid. Mocht u deze niet dezelfde dag consumeren adviseren wij om dit op dezelfde manier te bewaren als u zelf gekookt heeft, in de koelkast. Dit geldt natuurlijk niet voor onze diepvriesmaaltijden. Helaas, onze gerechten zijn niet gluten-lactose vrij. Ja hoor, vermeld dit dan wel even  bij u bestelling, dan verpakken wij u maaltijd in aluminium, zodat u dan de maaltijd in een oven kan zetten.

Verwarmt u uw maaltijd 40 minuten op 120 graden Celsius. Verwarm uw maaltijd nooit warmer dan 120 graden Celsius.

De maaltijden kunt u opwarmen in de magnetron. Plaats uw gerecht  in de magnetron, verwarmt u uw gerecht 7 minuten op 700 Watt in de magnetron.

De tijden kunnen verschillen per magnetron, misschien heeft u maaltijd in uw magnetron maar 5 min nodig.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route