Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Trees voor Thuis weekmenu
Hamachi | Bloedsinaasappel | Dille | Venkel
*
Fazant | Ravioli | Eekhoorntjesbrood | Pastinaak
*
Moelleux | Karamel | Witte chocolade | Bijpassend ijs van Professor Grunschnabel

Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Hamachi | Bloedsinaasappel | Dille | Venkel
*
Kabeljauw | Oester | Aardpeer | Beurre Blanc
*
Fazant | Ravioli | Eekhoorntjesbrood | Pastinaak
*
Moelleux | Karamel | Witte chocolade | Bijpassend ijs van Professor Grunschnabel

Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Valentijn menu 2021 Het valentijn menu is van 11 t/m 14 februari
Verras uw valentijn!
Trees voor Thuis heeft in het weekend van Valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat de aandacht volledig bij uw lief kan blijven...

Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs

Wenst u in Utrecht uw Valentijns menu af te halen?
Bestel dan hier!
De box kan opgehaald worden op zaterdag 13 februari tussen 13.00u en 15.00u.
TAXI – TOURINGCAR MIDDELWEERD
Industrieweg 1
3481MD Harmelen
Utrecht

Verras uw valentijn!
Trees voor Thuis heeft in het weekend van valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat je je aandacht volledig bij je lief kunt houden.

Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs

Upgrade uw Valentijnsmenu!

Deze extra feestelijke upgrade is exclusief voor u samengesteld voor twee personen met bijzondere ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.

- Fles Moët & Chandon Réserve Impériale Champagne Brut
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of caviar
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises

Deze upgrade is alleen mogelijk in combinatie met ons Valentijnsmenu.
Treeswijkhoeve voorgerechten specials
Hamachi met bloedsinaasappel, dille en venkel Heerlijk als warm voorgerecht of tussengerecht. Terrine van ganzenlever met vijgencompote, witlof en brioche Gezonde salade met 1/2 kreeft op Libanese wijze met harissa en gezouten citroen De bun is gevuld met "hoisin duck", bosui en pinda
3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met spinazie, roggebrood en een klassieke botersaus.
Heerlijk aperitief voor bij het weekmenu!

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials
Fazant met ravioli, eekhoorntjesbrood en pastinaak
Nagerecht specials Kaas, friandises en ijs van professor Grunschnabel
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.

Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”.
Een madeleine is een kleine schelpvormige cake afkomstig uit Commercy in Lotharingen. Het deeg wordt gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren, citroenschil en rum en wordt met een spuitzak in een bakblik in de vorm van een sint-jakobsschelp gespoten.
Heerlijk om bij de koffie te serveren! Één van de klassiekers bij de Treeswijkhoeve zijn onze karamelstaven bij de koffie! Nu ook te bestellen bij de TreesvoorThuis. 4 stuks boterkoek met appel en kaneel Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. 5 stuks macarons van witte chocolade en blauwe bes
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Golden brown creamy caramel with a pinch of sea-salt

Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml

Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan).
Indian Winter
Oei dit is wel een hele spannende combinatie! Ijs met kardamom, korianderzaad, nootmuskaat en kruidnagel. Een unieke samenstelling waarbij alle smaken perfect zijn uitgebalanceerd. Ook de gember is precies goed en niet te scherp. Zelf zou ik hier geen drie bollen van opeten, maar dit ijs juist combineren met een zoet dessert. Bijvoorbeeld met een spongee cake of een puur chocolade dessert, dan is dit kruidige ijs een perfecte en verrassende tegenhanger van de weldaad aan zoet.
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Sneeuwwit kokosijs met heel heerlijke verse bourbonvanille en geraspte kokos

Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve
Siam Horapa Coco (kokosmelk met thai basil, limoen en vers gebrande kokos) 600 ml.

Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos.
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Gevulde portobello met kritharaki, pesto, spinazie en feta (vegetarisch)

Gebraiseerde gegaarde kalfswangen met pappardelle, paddenstoelen en morille jus Zeeduivel met safraan risotto, basilicum en mossels Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Garnituren
Het is bijna winter, dat betekent dat het tijd is voor.. stoofpeertjes!
Stoofperen eet je vaak als bijgerecht, maar je kunt er ook de lekkerste desserts van maken of natuurlijk compote!
De Gieser Wildeman is het meest populaire stoofpeertje van Nederland.
Wij hebben de Gieser Wildeman al hellemaal gaar gestoofd voor jullie.
Volgends mijn oma's recept, met o.a. rode wijn, sinaasappel en kaneel.

Eet ze in je yoghurt, als toetje, warm met geitenkaas en walnoten, in een cake, als vervanger voor groente óf juist als extra groente..
Ehh, tja, varieer naar hartenlust, je kunt ze namelijk altijd eten!
Heerlijk om te combineren bij winterse gerechten of wild! De spruitjes zijn heerlijk aangemaakt met spekjes en nootmuskaat! Rode kool op grootmoeders recept met kaneel, laurier en steranijs! De zuurkool gegaard in bruin bier, buikspek en winterse specerijen!
Een heerlijk smeuïge aardappelpuree!
Bijgerechten
Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje
Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml
Salade van Hollandse kropsla met een klassiek Franse dressing.
Deze salade is voor 2 personen.
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak.
Dit kookboek is een verzameling van alles wat wij het lekkerst vinden. Telkens met 1 variant van Guus voor elke dag, en 1 variant van Dick voor als je net wat meer tijd hebt in de keuken of een keer groots wilt uitpakken voor een etentje met vrienden of familie. Van de lekkerste gehaktbal tot de lekkerste pasta en van de lekkerste bereiding van een biefstuk of kabeljauw tot de lekkerste mayonaises.

Zanger en enthousiaste thuiskok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd kozen meer dan 70 favoriete soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts, en niet te vergeten de lekkerste snacks, onmisbare sauzen en homemade mayonaises. Van zomerse erwtensoep, de beste spareribs en de favoriete tarte tatin met peer van Guus, tot de krokante kalfssukade, de garnalenkroket en de Bossche bolletjes met koffiekaramelijs van Dick: welk gerecht je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen.
In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar.

Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.

‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard
Vers uit de diepvries
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.

De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen.
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.

Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’.
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch.
Bouillabaisse is oorspronkelijk een Provençaals gerecht, typisch voor de stad Marseille. Onze bouillabaise is gemaakt op basis van kreeft en Hollandse garnalen! La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
La Douce France: Grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar!
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route