Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Paasmenu 2020
Trees voor Thuis paasmenu:

U kunt uw menu nu al reserveren, zodat u verzekerd bent van een heerlijk diner tijdens de paasdagen.
U kunt uw menu - na reserveren - ophalen op donderdag 9 april, vrijdag 10 april, zaterdag 11 april of zondag 12 april.
Ons paasmenu kunt u uiterlijk bestellen t/m woensdag 8 april.

Wilt u het paasmenu op 2e paasdag gebruiken, dan adviseren wij het diner op te halen op zondag 12 april.

Wij doen de voorbereiding, zodat u straks een verrukkelijk paasmenu op tafel kunt zetten.

Speciaal voor pasen wordt ons menu verpakt in een handgemaakte bewaardoos gemaakt door MissBox van de Dozenfabriek uit Eindhoven.
Trees voor Thuis paasmenu 2020

***Halve Oosterscheldekreeft met groene asperges, tomaat en basilicum

***Ossenhaas Wellington met witte asperges, paddenstoelen en romige pepersaus

***Pavlova met advocaat, aardbeien en rabarber en sorbet van limoen met citroengras

Tip:
Wenst uw het paasmenu verder uit te breiden, dan kunt u dat doen met bv een brood van het Vlaamsch Broodhuys, een voorgerecht, soep of kaas extra aan u bestelling toe te voegen.
Verse maaltijden
Op deze klassieke bereidingswijze worden toch nog steeds de meeste asperges gegeten.
Heerlijk met wat achterham en uiteraard serveren wij hier gekookte krieltjes bij.
Samen met een overheerlijke kruidenjus en je hebt een feestje op je bord.
Geglaceerde lamsschenkel met ratatouille en knoflook krieltjes.

Bereidingswijze:
Deze lams schenkel kunt u opwarmen in de magnetron.
Plaats uw gerecht in de magnetron, verwarmt u uw gerecht 7 minuten op 700 Watt in de magnetron.
Kabeljauw met rode bieten en limoen risotto.
Rode biet is de ideale leverancier van vitaminen en mineralen.
Deze rode knollen zijn bijna vetvrij en caloriearm, en zitten tegelijkertijd vol met kalium, foliumzuur en antioxidanten.
Daarmee spelen ze een belangrijke rol binnen een gezonde levensstijl.

Bereidingswijze:
Deze kabeljauw kunt u opwarmen in de magnetron.
Plaats uw gerecht in de magnetron, verwarmt u uw gerecht 7 minuten op 700 Watt in de magnetron.
Gelakte kalfssukade, pappardelle, paddestoelen, broccoli en basilicum
Onze wereld beroemde sukade met een Italiaanse touch, echt een allemansvriend.

Bereidingswijze:
Plaats uw gerecht in de magnetron, verwarmt u uw gerecht 7 minuten
op 700 Watt in de magnetron.
Aubergine van de BBQ gelakt met miso, Japanse rijst en shiitake (vegetarisch)
Het zachte vruchtvlees van de aubergine met de umami van de miso…
die simpele combinatie is hemels.
Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Tijdelijk verkrijgbaar: Treeswijkhoeve voorgerechten menuspecials
Gravad lax is een typisch Scandinavisch gerecht van rauwe zalm. De zalm wordt dun gesneden en met honing mosterd saus en dille geserveerd. 2 gestoomde buns met hoisin gelakt buikspek en atjar tjampoer Steak tartaar met gepocheerd kwartel ei en bieslook Een rijkelijke gevulde avocado met een salade van Hollandse garnalen en een pittige
Bloody-Mary Cocktailsaus.
Krokante melba toast.
Gezonde voorjaarssalade van 1/2 kreeft, groene asperges, tomaat, gepocheerd kwartelei en een klassieke cocktailsaus.
Dit gerecht word kant en klaar aangeleverd, de saus serveren wij er apart bij.
Perle Imperial
Deze kaviaar is afkomstig van een hybride steur, een kruising tussen de Huso Dauricus en de Acipenser Schrenckii.
Huso is de Beluga familie en Acipenser de Asetra familie. Kortom, dit is een kruising tussen een Beluga-achtige en een Asetra-achtige.

De kwekerij in China ligt aan een gigantisch natuurlijk meer, op sommige plekken is dit meer 200 meter (!!) diep.
De steuren groeien op in bassins en worden op latere leeftijd uitgezet in het meer.
In het meer kunnen de steuren vrij rondzwemmen en zelf op zoek naar voedsel, dit heeft een zeer positieve invloed op de smaak en kwaliteit van de kaviaar.


GEWICHT: 125 g
KAVIAAR: Perle Imperial
STEUR: Huso Dauricus X Acipenser Schrenckii
ORIGINE: China
FORMAAT KORREL: 2,0 – 3,0 mm
KLEUR: Amber, lichtbruin
SMAAK: Light salted, rich and creamy, complex
Tijdelijk verkrijgbaar: Treeswijkhoeve hoofdgerechten menuspecials
Entrecote van Black Angus met gestoofde sukade, aardappel gratin, witlof en een pepersaus.
Alle ingrediënten hoeft u alleen maar op te warmen met uitzondering van het vlees. Deze zal rauw worden meegegeven zodat u het alleen maar hoeft te bakken.

Bereidingswijze:
Saus:
Voor de saus, zet een pan met water op en plaats hier het zakje met de saus in (niet koken).
Garnituur:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm de gratin en de witlof in de oven voor ongeveer 8 minuten.
Entrecote:
Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de entrecote goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie. Voor rood 1-2 minuten, medium 2-3 minuten en doorbakken 4-5 minuten. Laat het vlees 2-3 minuten rusten.
Bereidingstip: haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast.


Entrecote van Wagyu A5 met gestoofde sukade, aardappel gratin, witlof en rode wijn saus.
Het beste van wat Wagyu te bieden heeft.
Rechtstreeks vanuit Japan komt deze topkwaliteit.

Alle ingrediënten hoeft u alleen maar op te warmen met uitzondering van het vlees. Deze zal rauw worden meegegeven zodat u het alleen maar hoeft te bakken.

Bereidingswijze:
Saus:
Voor de saus, zet een pan met water op en plaats hier het zakje met de saus in (niet koken).
Garnituur:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm de gratin en de witlof in de oven voor ongeveer 8 minuten.
Entrecote:
Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de entrecote goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie. Serveer de Wagyu zo rood mogelijk, dit verdiend dit stukje vlees. Laat het vlees 2-3 minuten rusten.
Bereidingstip: haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast.
Gegratineerde kreeft met witte asperges, tomaat, dragon en fijne pasta met kreeftensaus.

Een heerlijk voorjaarsgerecht wat tevens ook leuk is om in tweeën op de delen om er een tussengerecht van in uw menu van te maken!
U krijgt de kreeft helemaal schoongemaakt mee naar huis, u verwarmt de oven op 180 graden voor.
U zet de schaal ong. 6 min in de oven tot de kreeft warm is.
De pasta word gevacummeerd aangeleverd, u verwarmd deze in het zakje, in een pan met kokend water voor ong. 6 min.
Bijgerechten
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch vierkant tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.
Brood van onze vrienden van Vlaamsch Broodhuys.
Bruinvierkant brood van campremy tarwe, zonnebloempitten, sesamzaadjes, geel en bruin lijnzaad, mout en roggebloem.
Bereid volgens de pousse lent methode.
Gewicht: 0,4 KG
De broden zijn vers voorgebakken en dien je zelf nog af te bakken om zo te kunnen genieten. Ieder brood bevat een specifiek afbakadvies.
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Zuurdesembrood van onze vrienden van het Vlaamsch Broodhuys.
Vierkant witbrood van Franse traditie met goudgele kruim en knapperige korst.
Bereid volgens de pousse lent methode.

De broden zijn vers voorgebakken en dien je zelf nog af te bakken om zo te kunnen genieten. Ieder brood bevat een specifiek afbakadvies.
Zeer zachte en rijk gevulde boterstol met 100% pure amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappelstukjes en sultana rozijnen met een krokante amandelkorst.
Gewicht: 500 gr

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje
Salade van Hollandse kropsla met een klassiek Franse dressing.
Deze salade is voor 2 personen.
Een klassieke tomaten salade, gemaakt van verse gepelde tomaten,
met een gehakt sjalotje en een klassieke Franse Dressing.
Deze salade is voor 2 personen.
6 stuks dubbel AA Asperges, heerlijk gaar gekookt.
Verpakt in een vacuum zak waardoor u ze eenvoudig in een pan met heet water warm kunt maken.
Deze zijn 2 dagen houdbaar in uw koelkast.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Desserts
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Pavlova met een compote van rabarber, hangop, vanille en gekarameliseerde witte chocolade.
Dit dessert is lekker in combinatie met ons Mama Mango Maracujá ijs!
Iedereen is gek op deze heerlijke chocolade cakejes met vloeibare karamelvulling!
Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme karamel met zeezout uit het taartje.
Ook lekker in combinatie met het ijs van Jijona noga!
Crème brûlée met pistache en framboos

Ijs gemaakt van chocolade en "Dulce de Leche" de karamel van Zuid Amerika.
Dulce de leche ijs is een heerlijke karamel.
Dulce de leche word gemaakt van een blikje gecondenseerde melk.
inhoud: 600 ml.
Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos.
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml

Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Heerlijk ijs gemaakt van mango en maracujá. Lekker in combinatie met onze desserts of gewoon los.
Dit ijs is gemaakt van vers fruit en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Inhoud: 500 ml
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.
Wijnen
Deze Soave heeft een zuivere neus met tonen van wit en tropisch fruit en zelfs wat jasmijn. In de mond zacht en rond maar heerlijk opwekkend door de verfijnde zuren en de mineralige afdronk. Uitbundige neus met tonen van zwart fruit, drop, kruiden en een tikje boers. In de mond puur sap met een fijne vlezige structuur, mooie zuren en een sappige afdronk. Heerlijk bij de sukade of de Black Angus entrecote!
Vers uit de diepvries
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.

De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen.
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.

Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!

Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Onze wereld beroemde onovertroffen Asperges soep is weer een feit.
Gemaakt van verse asperges uit Borkel, zo uit de pan, bij op tafel.
(473 ml) - goed voor 2 personen. 473 ml - goed voor 2 personen. (473 ml) - goed voor 2 personen.
Dit grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar!
(473 ml) - goed voor 1-2 personen. Handig als je met zijn vieren bent. (473 ml) - goed voor 1-2 personen. Handig als je met zijn vieren bent.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route