Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Valentijn menu 2021
Het valentijn menu is van 11 t/m 14 februari
4 gangen Trees voor Thuis Valentijnsmenu (alleen te bestellen van 11 t/m 14 februari)
70,
00
Verras uw valentijn!
Trees voor Thuis heeft in het weekend van Valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat de aandacht volledig bij uw lief kan blijven...
Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs
Lees meer
Valentijns menu Afhaal punt Utrecht (alleen te bestellen voor 13 februari)
70,
00
Wenst u in Utrecht uw Valentijns menu af te halen?
Bestel dan hier!
De box kan opgehaald worden op zaterdag 13 februari tussen 13.00u en 15.00u.
TAXI – TOURINGCAR MIDDELWEERD
Industrieweg 1
3481MD Harmelen
Utrecht
Verras uw valentijn!
Trees voor Thuis heeft in het weekend van valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat je je aandacht volledig bij je lief kunt houden.
Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs
Lees meer
Upgrade Valentijnsmenu (exclusief menu)
100,
00
Upgrade uw Valentijnsmenu!
Deze extra feestelijke upgrade is exclusief voor u samengesteld voor twee personen met bijzondere ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.
- Fles Moët & Chandon Réserve Impériale Champagne Brut
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of caviar
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises
Deze upgrade is alleen mogelijk in combinatie met ons Valentijnsmenu.
Lees meer
Trees voor Thuis heeft in het weekend van Valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat de aandacht volledig bij uw lief kan blijven...
Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs
Lees meer
Bestel dan hier!
De box kan opgehaald worden op zaterdag 13 februari tussen 13.00u en 15.00u.
TAXI – TOURINGCAR MIDDELWEERD
Industrieweg 1
3481MD Harmelen
Utrecht
Verras uw valentijn!
Trees voor Thuis heeft in het weekend van valentijn weer iets speciaals in petto.
Wij bieden een mooi viergangenmenu aan om samen van te genieten!!
Om het zo makkelijk mogelijk te maken zit er een duidelijke omschrijving bij,
zodat je je aandacht volledig bij je lief kunt houden.
Kreeft | Bulgur | Tahini | Granaatappel
*
Tarbot | Aubergine | Tomaat | Mozzarella | Sherry
*
Kempische Hoender | Ravioli | Aardpeer | Hazelnoot | Truffel
*
Passievolle taart | Witte chocolade | Frambozenijs
Lees meer
Deze extra feestelijke upgrade is exclusief voor u samengesteld voor twee personen met bijzondere ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.
- Fles Moët & Chandon Réserve Impériale Champagne Brut
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of caviar
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises
Deze upgrade is alleen mogelijk in combinatie met ons Valentijnsmenu.
Lees meer
Treeswijkhoeve voorgerechten specials
Hamachi met bloedsinaasappel, dille en venkel
17,
50
Hamachi met bloedsinaasappel, dille en venkel
Lees meer
Kabeljauw met oester, aardpeer en beurre blanc
17,
50
Heerlijk als warm voorgerecht of tussengerecht.
Lees meer
Terrine van ganzenlever met vijgencompote, witlof en brioche
17,
50
Terrine van ganzenlever met vijgencompote, witlof en brioche
Lees meer
Libanese kreeften salade met bulger, granaatappel, harissa en gezouten citroen
22,
00
Gezonde salade met 1/2 kreeft op Libanese wijze met harissa en gezouten citroen
Lees meer
2 Bun's met "hoisin duck", bosui en pinda's
15,
00
De bun is gevuld met "hoisin duck", bosui en pinda
Lees meer
3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met spinazie, roggebrood en een klassieke botersaus
10,
00
3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met spinazie, roggebrood en een klassieke botersaus.
Heerlijk aperitief voor bij het weekmenu!
Lees meer
Lees meer
Heerlijk aperitief voor bij het weekmenu!
Lees meer
Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials
Fazant met ravioli, eekhoorntjesbrood en pastinaak
27,
50
Fazant met ravioli, eekhoorntjesbrood en pastinaak
Lees meer
Nagerecht specials
Kaas, friandises en ijs van professor Grunschnabel
Kazen van Frederic van Tricht
15,
00
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.
Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”. Lees meer
Friandises voor bij de koffie: 4 stuks madeleines
5,
00
Een madeleine is een kleine schelpvormige cake afkomstig uit Commercy in Lotharingen. Het deeg wordt gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren, citroenschil en rum en wordt met een spuitzak in een bakblik in de vorm van een sint-jakobsschelp gespoten.
Lees meer
Friandises voor bij de koffie: 2 karamelstaven
5,
00
Heerlijk om bij de koffie te serveren! Één van de klassiekers bij de Treeswijkhoeve zijn onze karamelstaven bij de koffie! Nu ook te bestellen bij de TreesvoorThuis.
Lees meer
Friandises voor bij de koffie: 4 stuks boterkoek met appel en kaneel
5,
00
4 stuks boterkoek met appel en kaneel
Lees meer
Friandises voor bij de koffie: 5 stuks macarons van witte chocolade en blauwe bes
7,
50
Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. 5 stuks macarons van witte chocolade en blauwe bes
Lees meer
Friandises voor bij de koffie: sterrenbonbons 10 STUKS
14,
95
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Friandises voor bij de koffie: sterrenbonbons 20 STUKS
29,
95
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Friandises voor bij de koffie: sterrenbonbons 40 STUKS
59,
95
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Professor Grunschnabel ijs: Caramel Ocean
6,
00
Golden brown creamy caramel with a pinch of sea-salt
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.
Lees meer
Prof Grunschnabel Jasmine orange yuzu sorbet
6,
00
Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan). Lees meer
Professor Grunschnabel Indian Winter
6,
00
Indian Winter
Oei dit is wel een hele spannende combinatie! Ijs met kardamom, korianderzaad, nootmuskaat en kruidnagel. Een unieke samenstelling waarbij alle smaken perfect zijn uitgebalanceerd. Ook de gember is precies goed en niet te scherp. Zelf zou ik hier geen drie bollen van opeten, maar dit ijs juist combineren met een zoet dessert. Bijvoorbeeld met een spongee cake of een puur chocolade dessert, dan is dit kruidige ijs een perfecte en verrassende tegenhanger van de weldaad aan zoet. Lees meer
Professor Grunschnabel cranberry cassis framboos ijs
6,
00
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.
Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen. Lees meer
Professor Grunschnabel vanille ijs
6,
00
Sneeuwwit kokosijs met heel heerlijke verse bourbonvanille en geraspte kokos
Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve Lees meer
Professor Grunschnabel siam horapa coco
6,
00
Siam Horapa Coco (kokosmelk met thai basil, limoen en vers gebrande kokos)
Lees meer
Ijs van geroosterde amandelen en Jijona noga.
15,
00
600 ml.
Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos. Lees meer
Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”. Lees meer
Lees meer
Lees meer
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9 Lees meer
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.
Lees meer
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan). Lees meer
Oei dit is wel een hele spannende combinatie! Ijs met kardamom, korianderzaad, nootmuskaat en kruidnagel. Een unieke samenstelling waarbij alle smaken perfect zijn uitgebalanceerd. Ook de gember is precies goed en niet te scherp. Zelf zou ik hier geen drie bollen van opeten, maar dit ijs juist combineren met een zoet dessert. Bijvoorbeeld met een spongee cake of een puur chocolade dessert, dan is dit kruidige ijs een perfecte en verrassende tegenhanger van de weldaad aan zoet. Lees meer
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.
Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen. Lees meer
Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve Lees meer
Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos. Lees meer
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Gevulde portobello met kritharaki, pesto, spinazie en feta (vegetarisch)
18,
50
Gevulde portobello met kritharaki, pesto, spinazie en feta (vegetarisch)
Lees meer
Gebraiseerde gegaarde kalfswangen met pappardelle, paddenstoelen en morille jus
21,
50
Gebraiseerde gegaarde kalfswangen met pappardelle, paddenstoelen en morille jus
Lees meer
Zeeduivel met safraan risotto, basilicum en mossels
21,
50
Zeeduivel met safraan risotto, basilicum en mossels
Lees meer
Eet mee met de chefs van De Treeswijkhoeve
12,
50
Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?
Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".
Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.
(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten) Lees meer
Lees meer
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?
Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".
Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.
(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten) Lees meer
Garnituren
2 in rode wijn gestoofde peertjes
5,
00
Het is bijna winter, dat betekent dat het tijd is voor.. stoofpeertjes!
Stoofperen eet je vaak als bijgerecht, maar je kunt er ook de lekkerste desserts van maken of natuurlijk compote!
De Gieser Wildeman is het meest populaire stoofpeertje van Nederland.
Wij hebben de Gieser Wildeman al hellemaal gaar gestoofd voor jullie.
Volgends mijn oma's recept, met o.a. rode wijn, sinaasappel en kaneel.
Eet ze in je yoghurt, als toetje, warm met geitenkaas en walnoten, in een cake, als vervanger voor groente óf juist als extra groente..
Ehh, tja, varieer naar hartenlust, je kunt ze namelijk altijd eten! Lees meer
Appelcompote 250 gram
5,
00
Heerlijk om te combineren bij winterse gerechten of wild!
Lees meer
Spruitjes en spekjes 250 gram
7,
50
De spruitjes zijn heerlijk aangemaakt met spekjes en nootmuskaat!
Lees meer
Rode kool 250 gram
7,
50
Rode kool op grootmoeders recept met kaneel, laurier en steranijs!
Lees meer
Zuurkool 250 gram
7,
50
De zuurkool gegaard in bruin bier, buikspek en winterse specerijen!
Lees meer
Aardappelpuree 250 gram
7,
50
Een heerlijk smeuïge aardappelpuree!
Lees meer
Stoofperen eet je vaak als bijgerecht, maar je kunt er ook de lekkerste desserts van maken of natuurlijk compote!
De Gieser Wildeman is het meest populaire stoofpeertje van Nederland.
Wij hebben de Gieser Wildeman al hellemaal gaar gestoofd voor jullie.
Volgends mijn oma's recept, met o.a. rode wijn, sinaasappel en kaneel.
Eet ze in je yoghurt, als toetje, warm met geitenkaas en walnoten, in een cake, als vervanger voor groente óf juist als extra groente..
Ehh, tja, varieer naar hartenlust, je kunt ze namelijk altijd eten! Lees meer
Lees meer
Bijgerechten
Portie pata negra met gegrild focaccia brood
10,
00
Lees meer
Olijfolie van Dick.
9,
75
Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje Lees meer
Olijfolie Le Château d'Estoublon
32,
50
Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml Lees meer
Salade van Hollandse kropsla
6,
50
Salade van Hollandse kropsla met een klassiek Franse dressing.
Deze salade is voor 2 personen. Lees meer
Christophe pave brood 400gr met onze bekende eekhoorntjesbrood boter
5,
00
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.
Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak. Lees meer
Kookboek: Het lekkerste van Guus en Dick
25,
00
Dit kookboek is een verzameling van alles wat wij het lekkerst vinden. Telkens met 1 variant van Guus voor elke dag, en 1 variant van Dick voor als je net wat meer tijd hebt in de keuken of een keer groots wilt uitpakken voor een etentje met vrienden of familie. Van de lekkerste gehaktbal tot de lekkerste pasta en van de lekkerste bereiding van een biefstuk of kabeljauw tot de lekkerste mayonaises.
Zanger en enthousiaste thuiskok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd kozen meer dan 70 favoriete soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts, en niet te vergeten de lekkerste snacks, onmisbare sauzen en homemade mayonaises. Van zomerse erwtensoep, de beste spareribs en de favoriete tarte tatin met peer van Guus, tot de krokante kalfssukade, de garnalenkroket en de Bossche bolletjes met koffiekaramelijs van Dick: welk gerecht je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen. Lees meer
Kookboek: Het jaar van Guus en Dick
25,
00
In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar.
Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.
Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.
‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard Lees meer
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje Lees meer
Inhoud: 500ml Lees meer
Deze salade is voor 2 personen. Lees meer
Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.
Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak. Lees meer
Zanger en enthousiaste thuiskok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd kozen meer dan 70 favoriete soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts, en niet te vergeten de lekkerste snacks, onmisbare sauzen en homemade mayonaises. Van zomerse erwtensoep, de beste spareribs en de favoriete tarte tatin met peer van Guus, tot de krokante kalfssukade, de garnalenkroket en de Bossche bolletjes met koffiekaramelijs van Dick: welk gerecht je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen. Lees meer
Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.
Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.
‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard Lees meer
Vers uit de diepvries
Boeuf Stroganoff
15,
00
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.
De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen. Lees meer
Runder Rendang
15,
00
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.
Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’. Lees meer
Klein pot spaghetti saus - 473 ml
9,
50
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Lees meer
Grote pot spaghetti saus - 940 ml
15,
00
(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.
Lees meer
Chili con carne met puntpaprika - 473 ml
9,
50
Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen. Lees meer
Vegatarische Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
9,
50
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch. Lees meer
Bouillabaise - 473 ml
12,
50
Bouillabaisse is oorspronkelijk een Provençaals gerecht, typisch voor de stad Marseille. Onze bouillabaise is gemaakt op basis van kreeft en Hollandse garnalen!
Lees meer
Provencaalse groentesoep met aubergine, courgette en tomaat - 473 ml
7,
50
La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Lees meer
Provencaalse groentesoep met aubergine, courgette en tomaat - 940 ml
10,
00
La Douce France: Grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar! Lees meer
Tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
7,
50
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen. Lees meer
Tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
10,
00
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent. Lees meer
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen - 473 ml
7,
50
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen. Lees meer
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
10,
00
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent. Lees meer
Peper Room Saus
6,
00
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries. Lees meer
Rode wijn saus
6,
00
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries. Lees meer
De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen. Lees meer
Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’. Lees meer
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Lees meer
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.
Lees meer
(473 ml) - goed voor 2 personen. Lees meer
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch. Lees meer
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Lees meer
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar! Lees meer
(473 ml) - goed voor 1-2 personen. Lees meer
Handig als je met zijn vieren bent. Lees meer
(473 ml) - goed voor 1-2 personen. Lees meer
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent. Lees meer
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries. Lees meer
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries. Lees meer
Trees voor Thuis
Vragen?
info@treesvoorthuis.nl