Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Trees voor Thuis week menu.
1/2 Kreeft | Bulger | Hummus | Abrikoos | Ras el Hanout
***
Eendenborst | Groene kool | Peking flensje | Teriyaki
***
Bladerdeeg | Peer | Crème suisse | Hazelnoot | Bijpassend ijs van Professor Grunschnabel

Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Treeswijk & Zarzo (alleen te bestellen voor 5 december)
Treeswijkhoeve & Zarzo 4 gangen menu

Samen geven ze de sterren weer glans, want ook in donkere tijden kunnen we samen schitteren...

Én dat samen schitteren doen de vrienden Dick en Adrian op een bijzondere manier.
Ze zorgen voor glans ‘gewoon bij jou thuis’.

Dick kookt graag met lokale producten van Nederlandse bodem met invloeden van buitenaf en Adrian haalt juist Spaanse en Aziatische invloeden naar Brabant.
Hun nuchtere mengelmoes van vriendschap en culinaire expertises haal jij met alle gemak in huis op Pakjesavond.

Who could have thought!
Dick en Adrian, samen 3 sterren rijk in jouw keuken?


Op 5 december koken Dick en Adrian in 1 keuken live met jullie mee.
Samen maken ze een 4 gangen menu met een bruisend aperitief, begeleidende wijnen en iets lekkers voor bij de koffie.

Pata negra
Christophe pavé van Vlaamsbroodhuis
Cepes Boter
Diverse dip......

Tartaar van ossenhaas met een koude bouillon gebrande ui, creme van miso en gepofte aubergine.
***
Kreeft en coquille met een beurre blanc van schaaldieren, chorizo kaantjes, toast van zuurdesem en ingelegde koolrabi
***
Hoevekip met ravioli van hoender met witlof, pastinaak en saus van eekhoorntjesbrood
***
Chocolade moelleux, ananas van de Copa, merengue van 5-spice en kokos/vanille ijs

Amandelspijs met speculaas voor bij de koffie.
Karamel staven van De Treeswijkhoeve

bijgeleverde wijnen:
1 fles Cava
2 flessen witte wijn
1 rode wijn

Willen jullie met deze sterren koken?

Bestel dan nu het menu en kom deze op zaterdag 5 december tussen 15.00 en 17.00 afhalen bij:
Restaurant De Treeswijkhoeve
Valkenswaardseweg 14
5582 vb
Waalre

Bestel jouw box op www.treesvoorthuis.nl

We gaan live op 5 december om 18.30 uur.

Het menu is per twee personen en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
Ben je nu met zijn 3 of e? Bestel dan één of twee menu’s los erbij.
De extra bestelde menu's zijn zonder wijn.
Treeswijkhoeve & Zarzo 4 gangen menu

Samen geven ze de sterren weer glans, want ook in donkere tijden kunnen we samen schitteren...

Én dat samen schitteren doen de vrienden Dick en Adrian
op een bijzondere manier.
Ze zorgen voor glans ‘gewoon bij jou thuis’.

Dick kookt graag met lokale producten van Nederlandse bodem met invloeden van buitenaf en Adrian haalt juist Spaanse en Aziatische invloeden naar Brabant.
Hun nuchtere mengelmoes van vriendschap en culinaire expertises haal jij met alle gemak in huis op Pakjesavond.

Who could have thought!
Dick en Adrian, samen 3 sterren rijk in jouw keuken?

Op 5 december koken Dick en Adrian in 1 keuken live met jullie mee.
Samen maken ze een 4 gangen menu met een bruisend aperitief, begeleidende wijnen en iets lekkers voor bij de koffie.
De prijs hiervoor is €89,- per persoon.

Pata negra
Christophe pavé van Vlaamsbroodhuis
Cepes Boter
Diverse dip......

Tartaar van ossenhaas met een koude bouillon gebrande ui, creme van miso en gepofte aubergine.
***
Kreeft en coquille met een beurre blanc van schaaldieren, chorizo kaantjes, toast van zuurdesem en ingelegde koolrabi
***
Hoevekip met ravioli van hoender met witlof, pastinaak en saus van eekhoorntjesbrood
***
Chocolade moelleux, ananas van de Copa, merengue van 5-spice en kokos/vanille ijs

Amandelspijs met speculaas voor bij de koffie.
Karamel staven van De Treeswijkhoeve

bijgeleverde wijnen:
1 fles Cava
2 flessen witte wijn
1 rode wijn

Willen jullie met deze sterren koken?

Bestel dan nu het menu en kom deze op zaterdag 5 december tussen 15.00 en 17.00 afhalen bij:
Restaurant De Treeswijkhoeve
Valkenswaardseweg 14
5582 vb
Waalre

We gaan live op 5 december om 18.30 uur.
Het menu is per 4 personen en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk.
Ben je nu met zijn 5en of 6en?
Bestel dan één of twee menu’s los erbij.
De extra bestelde menu's zijn zonder wijn.
Ben je met een groep van bijvoorbeeld 5 of 6? Geen probleem! Dan bestel je hier een extra menu er bij. Dit menu is zonder bijpassende wijnen.

Kerst menu 2020 (alleen te bestellen voor 24&26 december)
Het Trees voor Thuis kerstmenu is een feestelijk 4-gangen menu voor de kerstdagen.

Geen zin om de hele dag in de keuken te staan?
Maar wel zin om uw gasten in de watten te leggen met een subliem sterrendiner bij u thuis?
De Chefs van de Treeswijkhoeve maken u het gemakkelijk.
Iedere gang is voorzien van een handige stap-voor-stap uitleg
zodat u alles in een handomdraai op tafel tovert.

Trees voor Thuis kerstmenu 2020:

Coquille | Truffel | Aardpeer | Hazelnoot
*
Ravioli | Kreeft | Wortel | Vadouvan
*
Ossenhaas "wellington" | Garnituren | Pepersaus
*
Chocolade | Mandarijn | Five Spice

De prijs voor dit thuis menu bedraagt € 65.00 per persoon.
U kunt het menu voor 1e kerstdag ophalen op 24 december tussen 15.00 en 18.00 uur.
Upgrade uw kerstmenu!
Het Deluxe Kerstmenu is een extra feestelijk 4-gangenmenu voor de kerstdagen.
Dit exclusief door ons samengestelde pakket bestaat uit een diner in een box voor twee personen met uitbreiding van bijzondere luxe ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.

De prijs voor dit thuis menu bedraagt €250,- per 2 personen.
Bent u met z'n 3en, 5en etc? Bestel dan een los kerstmenu er bij!

Trees voor Thuis deluxe kerstmenu 2020
Dit luxe kerstmenu bestaat uit:
- Fles Frederic Savart L'ouverture Champagne
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of kaviar
- Twee keer 4 gangen menu
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises

Coquille | Truffel | Aardpeer | Hazelnoot
*
Ravioli | Kreeft | Wortel | Vadouvan
*
Ossenhaas "wellington" | Garnituren | Pepersaus
*
Chocolade | Mandarijn | Five Spice

U kunt het menu voor 1e kerstdag ophalen op 24 december tussen 15.00 en 18.00 uur.

Het Trees voor Thuis kerstmenu is een feestelijk 4-gangen menu voor de kerstdagen.

Geen zin om de hele dag in de keuken te staan?
Maar wel zin om uw gasten in de watten te leggen met een subliem sterrendiner bij u thuis?
De Chefs van de Treeswijkhoeve maken u het gemakkelijk.
Iedere gang is voorzien van een handige stap-voor-stap uitleg
zodat u alles in een handomdraai op tafel tovert.

Trees voor Thuis kerstmenu 2020:

Coquille | Truffel | Aardpeer | Hazelnoot
*
Ravioli | Kreeft | Wortel | Vadouvan
*
Ossenhaas "wellington" | Garnituren | Pepersaus
*
Chocolade | Mandarijn | Five Spice

De prijs voor dit thuis menu bedraagt € 65.00 per persoon.
Ophalen voor 2e kerstdag op 26 december tussen 11.00 en 12.00 uur.
Upgrade uw kerstmenu!
Het Deluxe Kerstmenu is een extra feestelijk 4-gangen menu voor de kerstdagen.
Dit exclusief door ons samengestelde pakket bestaat uit een diner in een box voor twee personen met uitbreiding van bijzondere luxe ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.

De prijs voor dit thuis menu bedraagt €250,- per 2 personen.
Bent u met z'n 3en, 5en etc? Bestel dan een los kerstmenu er bij!

Trees voor Thuis deluxe kerstmenu 2020
Dit luxe kerstmenu bestaat uit:
- Fles Frederic Savart L'ouverture Champagne
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of caviar
- Twee keer 4 gangen menu
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises

Coquille | Truffel | Aardpeer | Hazelnoot
*
Ravioli | Kreeft | Wortel | Vadouvan
*
Ossenhaas "wellington" | Garnituren | Pepersaus
*
Chocolade | Mandarijn | Five Spice

U kunt het menu ophalen voor 2e kerstdag op 26 december tussen 11.00 en 12.00 uur.
Treeswijkhoeve voorgerechten specials
Een rijke bulger salade met een 1/2 kreeft en abrikoos Terrine van ganzenlever met gekonfijte eendenbout, vijgencompote, witlof en brioche Gezonde salade met 1/2 kreeft, groene asperges, tomaat en gepocheerd kwartelei.
Dit gerecht word kant en klaar aangeleverd.

3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met Aziatische bruine bonen saus!
Heerlijk aperitief voor bij het weekmenu!

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials
Eendenborst met een pittig Peking flensje, groene kool en teriyaki saus Bouillabaisse is oorspronkelijk een Provençaals gerecht, typisch voor de stad Marseille. Het bestaat uit verschillende soorten gekookte vis en de oorsprong ervan gaat mogelijk zelfs terug tot in de Griekse Oudheid.

Hierbij serveren wij een meergranenbroodje, rouille en een venkelsalade!
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Ramen is een Japanse term voor noedelsoep. Het bevat groente en speciale smaakmakers in een bouillon. Het is een van de meest geliefde gerechten in Japan!

Geïnspireerd op onze reis door Japan afgelopen jaar!

Een winterse zuurkoolschotel met Kempische hoender! Bij deze heerlijke kreeftenpasta serveren wij een Mediteraanse salade!
Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Desserts
Een madeleine is een kleine schelpvormige cake afkomstig uit Commercy in Lotharingen. Het deeg wordt gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren, citroenschil en rum en wordt met een spuitzak in een bakblik in de vorm van een sint-jakobsschelp gespoten.
Heerlijk om bij de koffie te serveren! Één van de klassiekers bij de Treeswijkhoeve zijn onze karamelstaven bij de koffie! Nu ook te bestellen bij de TreesvoorThuis. 4 stuks boterkoek met appel en kaneel Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. 5 stuks macarons van witte chocolade en blauwe bes
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.

Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”.
Golden brown creamy caramel with a pinch of sea-salt

Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml

Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan).
Sneeuwwit kokosijs met heel heerlijke verse bourbonvanille en geraspte kokos

Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve
Siam Horapa Coco (kokosmelk met thai basil, limoen en vers gebrande kokos) 600 ml.

Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos.
Garnituren
Het is bijna winter, dat betekent dat het tijd is voor.. stoofpeertjes!
Stoofperen eet je vaak als bijgerecht, maar je kunt er ook de lekkerste desserts van maken of natuurlijk compote!
De Gieser Wildeman is het meest populaire stoofpeertje van Nederland.
Wij hebben de Gieser Wildeman al hellemaal gaar gestoofd voor jullie.
Volgends mijn oma's recept, met o.a. rode wijn, sinaasappel en kaneel.

Eet ze in je yoghurt, als toetje, warm met geitenkaas en walnoten, in een cake, als vervanger voor groente óf juist als extra groente..
Ehh, tja, varieer naar hartenlust, je kunt ze namelijk altijd eten!
Heerlijk om te combineren bij winterse gerechten of wild! De spruitjes zijn heerlijk aangemaakt met spekjes en nootmuskaat! Rode kool op grootmoeders recept met kaneel, laurier en steranijs! De zuurkool gegaard in bruin bier, buikspek en winterse specerijen!
Een heerlijk smeuïge aardappelpuree!
Bijgerechten
Prachtig blik met heerlijke extra vierge Arbequina olijfolie.
Aanbevolen door onze eigen chef Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve ** zelf.
Inhoud: 500ml
Land van herkomst: Spanje
Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml
Salade van Hollandse kropsla met een klassiek Franse dressing.
Deze salade is voor 2 personen.
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Dit kookboek is een verzameling van alles wat wij het lekkerst vinden. Telkens met 1 variant van Guus voor elke dag, en 1 variant van Dick voor als je net wat meer tijd hebt in de keuken of een keer groots wilt uitpakken voor een etentje met vrienden of familie. Van de lekkerste gehaktbal tot de lekkerste pasta en van de lekkerste bereiding van een biefstuk of kabeljauw tot de lekkerste mayonaises.

Zanger en enthousiaste thuiskok Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd kozen meer dan 70 favoriete soepen, salades, vlees- en visgerechten en desserts, en niet te vergeten de lekkerste snacks, onmisbare sauzen en homemade mayonaises. Van zomerse erwtensoep, de beste spareribs en de favoriete tarte tatin met peer van Guus, tot de krokante kalfssukade, de garnalenkroket en de Bossche bolletjes met koffiekaramelijs van Dick: welk gerecht je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen.
In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar.

Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.

‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard
Wijnen
NYETIMBER
Al 30 jaar lang heeft Nyetimber maar één missie: de beste Engelse mousserende wijn maken, een die kan wedijveren met de allerbeste ter wereld.

Het gezicht van Nyetimber is de Nederlandse eigenaar, Eric Heerema, die het wijnhuis in 2006 overnam van een Amerikaans echtpaar. In de wijnkelder wordt hij bijgestaan door de wijnmakers Cherie Spriggs and Brad Greatrix. Cherie is de hoofdwijnmaker en won in 2018 als eerste vrouw en als eerste wijnmaker buiten de Champagne de titel ‘Mousserende Wijnmaker van het Jaar 2018’. Een topprestatie én een bevestiging van de topkwaliteit van deze Engelse bubbels.
Moët & Chandon Réserve Impériale Champagne Brut. Selectie exclusief voor restaurants aangesloten bij Alliance Gastronomique en niet verkrijgbaar in de retail.
Gemaakt van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.
Deze Verdicchio dei Castelli die Jesi van Felici met zijn delicate parfum van perzik, peer en amandelen. Met een goede mondvulling, veel fruitvet en rijpheid met impressies van appel, peer en gekonfijte citroen en mooi opgespannen zuren. Het Weingut Knoll behoort al vele jaren tot de absolute top van de Wachau en Oostenrijk. Het wijngoed is sinds 1825 in bezit van de familie Knoll en heeft rond 16 hectare in topwijngaarden in en om Unterloiben (o.a. Schütt, Kreutles, Pfaffenberg, Loibnerberg en Kellerberg). Daarnaast kopen ze ook nog druiven van circa vijf hectare van wijnboeren uit de omgeving. Unterloiben is het meest westelijke deel van de Wachau. Typerend Bordeaux!
Mooie aroma's van kruiden, donker fruit & hout. In de mond puur sap met een fijne vlezige structuur, zachte en aangename tannines.

Vers uit de diepvries
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.

De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen.
(473 ml) - goed voor 2- 3 personen.

Dit is een van oorsprong Indonesische gerecht. Rendang betekent letterlijk ‘gestoofd rundvlees’.
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch.
La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
La Douce France: Grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar!
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route