Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.
Trees voor Thuis weekmenu Het weekmenu is te bestellen tot en met 11 april
Hollandse garnalen | coeur de boeuf tomaat | saffraan | basilicum
*
Tarbot | ravioli | groene asperge | truffel
*
Lam | witte asperge | artisjok | salsa verde
*
Frambozen macaron | rabarber | Zwitserse room | bijpassend ijs van Professor Grunschnabel

Mocht u zich afvragen wat voor wijnen wij adviseren bij de gerechten om hier een invulling aan te willen geven via het assortiment van TreesvoorThuis, of uiteraard om zelf voor sommelier te spelen hebben wij een smaakprofiel voor u samengesteld.

Het menu is opgebouwd van frisse smaken naar rijkere smaken, wat wij ook meenemen in de combinatie met de wijn.

Voor de eerste twee gerechten adviseren wij een frissere stijl witte wijn, met mooie opwekkende zuren noch wat rijpheid. Denk hier bijvoorbeeld aan de Verdicchio Dei Castelli di Jesi , te bestellen via onze site. Wijnen als een Grüner veltliner uit Oostenrijk of een Albarino uit Spanje of Portugal zijn hier ook een passende combinatie.

Voor het tweede gerechten is een wijn met een rijpere ondertoon de geschikte keus. Wilt u zelf het heft in handen nemen adviseren wij bijvoorbeeld een witte Bourgogne of een rijkere witte wijn uit Spanje.

Het hoofdgerecht bevat wat meer verfijnde smaken, wat je ook terug kunt laten komen in de combinatie met de wijn. Via onze site is de “Raisin de Loup” van Domaine de Marcoux een leuke combinatie. Ook een pinot noir of een wijn uit de noordelijke Rhône is een goede suggestie.

Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Avocado | groene tomaat | kwartel ei | jalapeño
*
Falafel | aubergine | peterselie vinaigrette | papadum
*
Ravioli eekhoorntjesbrood | witte asperge | artisjok | dragon
*
frambozen macaron | rabarber | Zwitserse room
Hollandse garnalen | coeur de boeuf tomaat | saffraan | basilicum
*
Lam | witte asperge | artisjok | salsa verde
*
Frambozen macaron | rabarber | Zwitserse room | bijpassend ijs van Professor Grunschnabel


Mocht u zich afvragen wat voor wijnen wij adviseren bij de gerechten om hier een invulling aan te willen geven via het assortiment van TreesvoorThuis, of uiteraard om zelf voor sommelier te spelen hebben wij een smaakprofiel voor u samengesteld.

Het menu is opgebouwd van frisse smaken naar rijkere smaken, wat wij ook meenemen in de combinatie met de wijn.

Voor het eerste gerecht adviseren wij een frissere stijl witte wijn, met mooie opwekkende zuren noch wat rijpheid. Denk hier bijvoorbeeld aan de Verdicchio Dei Castelli di Jesi , te bestellen via onze site. Wijnen als een Grüner veltliner uit Oostenrijk of een Albarino uit Spanje of Portugal zijn hier ook een passende combinatie.

Het hoofdgerecht bevat wat meer verfijnde smaken, wat je ook terug kunt laten komen in de combinatie met de wijn. Via onze site is de “Raisin de Loup” van Domaine de Marcoux een leuke combinatie. Ook een pinot noir of een wijn uit de noordelijke Rhône is een goede suggestie.

Elke Zondagavond zal het nieuwe menu van de week bekend worden gemaakt!
Avocado | groene tomaat | kwartel ei | jalapeño
*
Ravioli eekhoorntjesbrood | witte asperge | artisjok | dragon
*
frambozen macaron | rabarber | Zwitserse room
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak.
Deze Verdicchio dei Castelli die Jesi van Felici met zijn delicate parfum van perzik, peer en amandelen. Met een goede mondvulling, veel fruitvet en rijpheid met impressies van appel, peer en gekonfijte citroen en mooi opgespannen zuren. “Biodynamische wijn uit Zuid-Frankrijk van een van de topproducenten uit Châteauneuf-du-Pape. Domaine de Marcoux maakt ook een Vin de France. Dat is deze wijn, net buiten de appellation. Gemaakt van grenache, met een beetje syrah en caladoc voor wat tannine, structuur en zuren. Deze upgrade is exclusief het weekmenu.

Deze extra feestelijke upgrade is exclusief voor u samengesteld voor twee personen met bijzondere ingrediënten, zoals kaviaar, champagne, brood en friandises voor bij de koffie.

- Fles Champagne Frederic Savart Premier Cru Brut 'Ouverture'
- 30 gram Perle Imperial Kaviaar van House of caviar
- Brood van Vlaams Broodhuys en onze huisgemaakte boter
- Voor bij de koffie bijpassende friandises
Treeswijkhoeve voorgerechten specials
Heerlijk als warm voorgerecht of tussengerecht Terrine van ganzenlever met een kruisbessen compote, snijbonen en een pecannoten kletskop De basis van elk Libanees huishouden is een simpele salade. Om te kunnen dienen als avondmaaltijd moet een salade natuurlijk wel stevig zijn, zeker als het de hongerige magen moet vullen. Daarom is het hoofdbestanddeel van de salade een graan: bulgur! In Azië kom je veel van deze gestoomde en gevulde buns tegen. Hier kennen we ze onder de naam bapao. Heerlijk als voorgerecht of gewoon als snack tussendoor ;) Heerlijk aperitief voor bij het weekmenu!

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials
Nagerecht specials Kaas, friandises en ijs van professor Grunschnabel
Selectie kazen van Frederic van Tricht uit Antwerpen.

Ooit kaas besteld in ons restaurant?
Dan heeft u de kaas van Van Tricht al eens gegeten.
Al meer dan 20 jaar levert van Tricht kazen aan de Treeswijkhoeve.
Een begrip voor de èchte liefhebbers.
En dat is niet zo vreemd want in 2010 beschreef Wall Street Journal Kaasmeester Michel Van Tricht als “de beste Europese kaasspeciaalzaak”.
Een madeleine is een kleine schelpvormige cake afkomstig uit Commercy in Lotharingen. Het deeg wordt gemaakt van meel, poedersuiker, boter, eieren, citroenschil en rum en wordt met een spuitzak in een bakblik in de vorm van een sint-jakobsschelp gespoten.
Heerlijk om bij de koffie te serveren! Één van de klassiekers bij de Treeswijkhoeve zijn onze karamelstaven bij de koffie! Nu ook te bestellen bij de TreesvoorThuis. Een canelé, ook canelé de Bordeaux of canelé bordelais, is een Frans gebakje en een culinaire specialiteit uit de streek rond Bordeaux. Het deeg wordt gemaakt met eieren, suiker, melk, boter en bloem en wordt op smaak gebracht met rum en vanille. Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling. 5 stuks macarons van witte chocolade en blauwe bes
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos.

Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam: Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord: Cashewnoot |Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken: Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam: Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen: Gezouten citroen|Mascarpone|Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre: Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht: Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht: Dark cherry | Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht: Bramen |Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem | Dry gin No9
Golden brown creamy caramel with a pinch of sea-salt

Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml

Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Jasmine Orange Yuzu
Fresh orange juice, jasmine tea and yuzu juice (Citrus Junos from Japan).
Professor Grunschnabel maakt heerlijk ijs.
Met een volle, verfijnde en zuivere smaak.
Inhoud: 500 ml
Professor Grunschnabel ijs is 100%:
natuurlijk en plantaardig, vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen, lactose-vrij, gluten-vrij en soja-vrij.
Geschikt voor vegetariërs, veganisten, halal en kosher/parve
Professor Grunschnabel ijs is er in ‘creamy’ smaken op basis van kokosmelk. En in ‘fruity’ smaken op basis van fruit en kruiden. Ons ijs is vol en romig maar ligt toch verrassend licht op de maag. Het bevat circa veertig procent minder calorieën dan luxe roomijs.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten: vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
Sneeuwwit kokosijs met heel heerlijke verse bourbonvanille en geraspte kokos

Romig zonder room….
100% plantaardig dus natuurlijk lactosevrij
Glutenvrij, sojavrij, eivrij, tarwevrij
Geschikt voor vegetariers en veganisten: gecertificeerd kosjer parve
600 ml.

Het lekkerste ijs wat je maar kan bedenken.
Heerlijk bij het dessert.
Sandro Dessi is een personage apart!
Deze Italiaan, of wat had je gedacht met zo’n naam, kwam als kleine jongen met zijn familie naar Catalonië. Bezeten door alles wat met gastronomie te maken heeft.
Verpakt in tempex doos.
Bijgerechten
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Dit brood is zeer aromatisch tarwebrood met roggedesem en mout bereid volgens de pousse lent methode. Gedecoreerd met lijnzaad, sesamzaad en bergzout kristallen.

Bij het brood krijgt u onze bekende huisgemaakte boter op basis van eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel staat bekend om zijn verfijnde smaak.
De Jamon Iberico Bellota is een ham gemaakt van 100% raszuiver Iberico varken die vrije uitloop hebben genoten in de Dehesa. Alleen varkens die een strikt dieet van eikels en wilde grassen hebben gevolgt komen in aanmerking voor de classificatie Pata Negra ham. Fantastische Extra Vierge olijfolie uit de Provence. Gemaakt van 100% Salonenque olijven. Heerlijk groen en fris. De olijfolie die wij gebruiken in het restaurant!
Inhoud: 500ml
Voorjaars salade van kropsla met kwartelei, witte asperge, la ratte aardappels en gedroogde tomaten. In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar.

Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl. In het boek vind je meer dan 70 recepten die elk moment extra leuk maken. Naast hoofdgerechten en desserts staan er ook recepten in van heerlijke sauzen, tussendoortjes en salades.

Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag.

‘Er staan verrassende, niet alledaagse recepten in. Dat vind ik het mooie van dit boek. Ze hebben ook dit keer weer echt hun best gedaan. Ik vind dit boek een absolute aanrader.’ – Miljuschka Witzenhausen, RTL Boulevard
Wijnen
Frederic Savart is een kleine producent uit het kleine dorpje Ecueil, net iets onder de rook van Reims. Cuvée L'ouverture is gemaakt van 100% Pinot noir, een "Blanc de Noir". Krug Grande Cuvée Brut is een non-millésimé. Dat betekent dat er mooie wijnen van verschillende jaren in worden verwerkt. En niet zomaar non-millésimé, maar een exclusieve multi-millésimé prestige cuvée. Daarmee staat Krug Grande Cuvée Brut in het rijtje van de allergrootste wijnen van de wereld. Een prachtige Champagne voor hele speciale momenten. Deze Verdicchio dei Castelli die Jesi van Felici met zijn delicate parfum van perzik, peer en amandelen. Met een goede mondvulling, veel fruitvet en rijpheid met impressies van appel, peer en gekonfijte citroen en mooi opgespannen zuren. “Biodynamische wijn uit Zuid-Frankrijk van een van de topproducenten uit Châteauneuf-du-Pape. Domaine de Marcoux maakt ook een Vin de France. Dat is deze wijn, net buiten de appellation. Gemaakt van grenache, met een beetje syrah en caladoc voor wat tannine, structuur en zuren.
Verse Trees voor Thuis maaltijden
Witte asperge uit Borkel en Schaft Wat eten we vandaag?
In de keuken zijn de koks van De Treeswijkhoeve vele uren met elkaar - als een gezellige familie - bezig met koken. Maar wat eten de koks eigenlijk zelf?

Dick: "Om 5 uur dekken wij de tafel en eten samen, net als een familie thuis. Het eten is vaak eenvoudige, dagelijkse kost. De maaltijd voor ons team moet altijd voedzaam zijn en wij willen graag een gezonde maaltijd eten voordat wij onze gasten ontvangen".

Als je onze staffmeal bestelt, weet je niet wat je krijgt. Maar dat het lekker en gezond is, daar kun je op rekenen. Elke vrijdag eten wij vegetarisch, wij noemen dit Vegafriday. Wij vinden namelijk dat je best een keer in de week zonder vis of vlees kunt.

(dit gerecht kan mogelijk allergenen bevatten)
Op deze klassieke bereidingswijze worden toch nog steeds de meeste asperges gegeten.
Heerlijk met wat achterham en uiteraard serveren wij hier gekookte krieltjes bij.
Samen met een overheerlijke paddenstoelen jus en je hebt een feestje op je bord.
Vers uit de diepvries
Hij is weer verkrijgbaar!
Lekker gebonden aspergesoep van Trees voor Thuis.
Een klassiek recept met flinke stukken asperges erin.
Onze asperges komen uit Borkel.
Serveer er mooi brood van onze bakker van het Vlaamsch Broodhuys met roomboter bij de soep.
(473 ml) - goed voor 2-3 personen.

De rijke Russische familie Stroganov gaf haar naam aan een lekker éénpansgerecht met rundvlees. De chef maakt een ‘snelle’ versie klaar, (uit het boek Het jaar van Guus en Dick) zonder poespas, maar met bijzonder veel smaak.
Serveer er rijst bij voor een complete maaltijd. Perfect om elke kleine en grote honger te stillen.
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten
Pomodoro Rosso: de lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden,
bereid met onze eigen olijfolie.
(473 ml) - goed voor 2 personen.

(940 ml) - goed voor 4-5 personen.
Pomodoro Rosso: De lekkerste spaghettisaus die er bestaat!
Pastasaus van pomodori tomaat, gehakt en heel veel groenten.
Een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden, bereid met onze eigen olijfolie.

Let’s Chil!
(473 ml) - goed voor 2 personen.
Let’s Chill Vega! Chili sin carne met puntpaprika - 473 ml
473 ml - goed voor 2 personen.
Vegetarisch.
Bouillabaisse is oorspronkelijk een Provençaals gerecht, typisch voor de stad Marseille. Onze bouillabaisse is gemaakt op basis van kreeft en Hollandse garnalen! La Douce France
(473 ml) - goed voor 2 personen.
La Douce France: Grote familiepak van bijna een liter.
Handig als je met zijn vieren bent.
Baguette erbij en smullen maar!
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 473 ml
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Big Healthy: Gezonde tomatensoep met oversized ballen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Spicy lemon go-go nuts soup: Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddenstoelen.
(473 ml) - goed voor 1-2 personen.
Spicy lemon go-go nuts soup:
Kokos limoensoep met paksoi, bosui en shiitake paddestoelen - 940 ml
Handig als je met zijn vieren bent.
Pittige peper room saus, gemaakt van Cognac en groene pepers.
100 ml , ruim genoeg voor 4 personen.
Tevens te bewaren in de diepvries.
100 ml Rode Wijn Saus.
Goed voor ruim 4 personen saus.
Vers gemaakt uit de keuken van de Treeswijkhoeve.
Ook te bewaren in de diepvries.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route