Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Trees voor Thuis

Ondanks dat De Treeswijkhoeve tot 1 juni is gesloten, is Trees voor Thuis gewoon beschikbaar.

Nu tijdelijk verkrijgbaar:
De Treeswijkhoeve menuspecials

Nu we u niet in ons restaurant kunnen verwennen met
Dicks Treeswijkhoeve-topgerechten breiden we tijdelijk het afhaalaanbod uit met een speciaal Treeswijkhoeve-menu, U maakt zelf de keuze uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
Zo stelt u zelf uw eigen menu samen.


Vanaf half juni 2011 heeft Dick Middelweerd, chefkok van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, een gezonde maaltijdservice: Trees voor Thuis. 

Voor mensen die van lekker eten houden maar ook op zoek zijn naar een gezonde en snelle oplossing biedt Trees voor Thuis vriesverse gerechten, bereid met seizoensproducten. De maaltijdservice is klein en laagdrempelig van start gegaan voor mensen in de regio Waalre, Valkenswaard en Eindhoven.
“Eet smakelijk, leef gezond!”

Eet gezond,
leef gezond!

Dick Middelweerd’s passie voor koken komt voort uit zijn levensmotto; Gezond en goed leven! 

Tijdens het racefietsen komen de lekkerste gerechten en smaken op. De grootste inspirator daarin zijn de seizoenen. Telers in de buurt voorzien Dick met verse en natuurlijke seizoensproducten. Nieuwe gerechten en smaken worden direct bij hem thuis uitgeprobeerd. Alleen de lekkerste gerechten komen op de kaart en bij u op uw bord. Steeds weer nieuwe gezonde smaken van Trees voor Thuis.
Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route