Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Instructies

Wat leuk dat je Trees voor Thuis in huis haalt!
Op deze pagina vind u de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij deze week serveren. Door naar beneden te scrollen komt u bij uw gerecht uit.
                                           

Trees voor Thuis weekmenu

Halve kreeft in een Cavaillon meloen met krokante sesam kletskop, verveine en een soep van meloen met Treeswijk honing met sherry

Plaats de cavaillon meloen op het bord.
- Schenk de soep in de cavaillon meloen.
- Plaats hierop de kletskop.
- Garneer hierop de kruidensla.

Zacht gegaarde kwartel met een aardappel mosterd puree, gebakken cèpes en knolselderij van de BBQ

Bereidingswijze:
Saus/kwartelpootjes & aardappelpuree:
​- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- zet een pan met water op en breng deze tegen de kook aan.
- plaats hier het zakje met de saus/pootjes en de puree in gedurende 8 minuten. (niet kokend)
- Plaats het bakje met de groentes in de oven voor 8 minuten
- Plaats na 3 minuten hier het bakje met de kwartel bij (deze dient voor 5 minuten verwarmd te worden).
- Dresseer het bord zoals op de foto of naar eigen invulling.
- Garneer de veldsla rauw op het gerecht.
TIP: Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast!

Pavlova met rood fruit, hangop en witte chocolade​

- Plaats de pavlova in het midden van het bord, spuit met het spuitzakje de hangop midden op de pavlova.
- Verdeel het rood fruit over de pavlova. 

- Leg een lepel ijs in het midden van het gerecht en garneer met takjes munt.
- Steek als laatste de chocoladeschotsen in de pavlova. 



Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook bij u thuis ervaren? Dim dan de lichten wat en speel onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst af! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

Verse Trees voor Thuis maaltijden

Marokkaanse bulger met gepofte pompoen, paarse bloemkool, Heezer geitenkaas en komkommer salade
- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de bulger met pompoen gedurende 10 minuten.
- Serveer de komkommer salade koud.


Gelakte eendenbout met kruisbessen, hazelnoot, parelgort risotto en boterboontjes
- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de eendenbout gedurende 10 minuten.

Gebakken schelvis met gevulde roseval aardappels, rode biet en een frisse botersaus

- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de schelvis gedurende 10 minuten.

Eet mee met de chefs

Zie verpakking.

Treeswijkhoeve voorgerechten specials

Terrine van ganzenlever met brioche
- Verwarm de oven voor op 180 graden. 
- Plaats het brioche broodje in de oven op 180 graden gedurende 4 minuten. 
- Plaats de ganzenlever op het bord. 
- Verdeel hieromheen de balsamico azijn. 

Halve kreeft in een Cavaillon meloen met krokante sesam kletskop, verveine en een soep van meloen met Treeswijk honing met sherry

Plaats de cavaillon meloen op het bord.
- Schenk de soep in de cavaillon meloen.
- Plaats hierop de kletskop.
- Garneer hierop de kruidensla.

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials

Zacht gegaarde kwartel met een aardappel mosterd puree, gebakken cèpes en knolselderij van de BBQ

Bereidingswijze:
Saus/kwartelpootjes & aardappelpuree:
​- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- zet een pan met water op en breng deze tegen de kook aan.
- plaats hier het zakje met de saus/pootjes en de puree in gedurende 8 minuten. (niet kokend)
- Plaats het bakje met de groentes in de oven voor 8 minuten
- Plaats na 3 minuten hier het bakje met de kwartel bij (deze dient voor 5 minuten verwarmd te worden).
- Dresseer het bord zoals op de foto of naar eigen invulling.
- Garneer de veldsla rauw op het gerecht.
TIP: Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast!

Treeswijkhoeve desserts

Pavlova met rood fruit, hangop en witte chocolade​

- Plaats de pavlova in het midden van het bord, spuit met het spuitzakje de hangop midden op de pavlova.
- Verdeel het rood fruit over de pavlova. 

- Leg een lepel ijs in het midden van het gerecht (indien besteld) en garneer met takjes munt.
- Steek als laatste de chocoladeschotsen in de pavlova. 


Kazen van Frederic van Tricht
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Plaats het notenbrood in de oven gedurende 7 minuten. 

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route