Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Instructies

Wat leuk dat u Trees voor Thuis in huis haalt!
Op deze pagina vindt u de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij deze week serveren. Door naar beneden te scrollen komt u bij de gerechten uit.
                                           

Trees voor Thuis Maandmenu

Hollandse garnaal | Coeur de boeuf tomaat | Saffraan | Basilicum

  • Schuif voorzichtig het opgebouwde Hollandse garnalen taartje in het midden van uw bord.
  • Doe hier een lepel saffraan crème op.
  • Leg op de saffraan crème de crouton.
  • Op de crouton legt u per persoon de stukjes olijf en paprika.
  • Vervolgens kunnen de kruiden er speels op worden gelegd.
  • Schud de vinaigrette van tomaat goed en dresseer deze op het bord
     

Tarbot | Gyoza | Paksoi | Shiso
 
Tip! Vergeet niet op warme borden te werken

  • Verwarm het bakje met de tarbot en garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten op 160 graden in de voorverwarmde oven.
  • ​Verwarm het zakje met de vinaigrette van shiso in het warme water (+/- 90 graden) gedurende 12 minuten.
  • ​Dresseer de garnituren en de tarbot zoals op de foto, of naar eigen invulling.
  • ​Spuit de crème van shiso speels tussen de garnituren.
  • ​Dresseer de vinaigrette van shiso bij het gerecht.
  • Bestrooi de tarbot met de gepofte rijst crunch.

             Entrecote | Sukade | Artisjok | Polenta

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Doperwtencrème 
  • Verwarm het zakje met de doperwtencrème in het warme water gedurende 12 minuten en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
  • Garnituren 
  • ​Verwarm het bakje met de garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Entrecote
  • Begin met het bakken van de Entrecote als u de garnituren in de oven heeft gezet, zo is alles tegelijkertijd warm.
  • Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de entrecote goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie. Voor rood 2-3 minuten, medium 3-4 minuten en doorbakken 4-5 minuten.
  • Laat het vlees 2-3 minuten rusten.
  • Opmaak
  • ​Snijd het vlees met een scherp en stevig mes in gelijkmatige plakken
  • Serveer de salsa verde koud.
  • Maak het gerecht op zoals op de foto, of naar eigen invulling.

     

Pêche Melba | Framboos | Amandel

  • Plaats de tartelette op het bord
  • Schep een lepel frambozenjam in de tartelette bodem
  • Plaats vervolgens de met perzik opgebouwde frambozen mousse in de tartelette bodem. 
  • Leg hier 3 frambozen en 3 stuks meringue op 
  • Leg de verveine takjes op het dessert
  • Als laatste schept u een flinke lepel amandel sap op het bord


Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst!  https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route