Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Instructies

Wat leuk dat je Trees voor Thuis in huis haalt!
Op deze pagina vind u de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij deze week serveren. Door naar beneden te scrollen komt u bij uw gerecht uit.
                                           

Trees voor Thuis weekmenu

Kreeft | Bulger | Hummus | Abrikoos | Ras el Hanout

- Pak een leeg bord.
- Doe de bulgersalade in het midden van het bord.
- Verdeel de olijven, pompoen en kreeft over de bulgersalade.
- Spuit de crème van hummus op de salade
- Strooi de pitten, zaden en granaatappel over de salade
- Garneer het gerecht af met de kruidensla.
- Dresseer de vinaigrette over de salade.

Eendenborst | Groene kool | Peking flensje | Teriyaki

Bereidingstip: haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast. 
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Zet een pan met heet water op een houdt deze tegen de kook aan.
Garnituren en saus
- Leg in de pan met heet water het zakje met de saus van teriyaki
- Verwarm de garnituren in het ovenbakje in de oven voor 10 minuten met deksel op 160 graden.
Eend (let op: de eend is al voorgegaard, de huid hoeft alleen nog maar kokrant gebakken te worden)
- Bestrooi de eend met peper en zout aan beide kanten.
- Laat een pan om de eend in te bakken heet worden op middelhoog vuur.
- Doe een klein beetje olie in de pan (niet teveel omdat de eend ook vet los laat)
- Bak de eend als eerste op de huidkant tot deze mooi goudbruin en krokant is.
- Bak de andere kant als laatste voor 2 minuten.
- Laat de eend even rusten voor 2-3 minuten.
- Snij de eend in mooi dune plakjes en cresseer hierop de crunch van gepofte rijst.
Opmaak
- Dresseer de crème van hoisin (koud) op het flensje.
- Dresseer het bord zoals op de foto of naar eigen invulling.

Bladerdeeg | Peer | Crème suisse | Hazelnoot | Bijpassend ijs van Professor Grunschnabel

- Pak een leeg bord.
- Plaats het bladerdeeg op het bord.
- Lepel de crème suisse en peer uit het bakje op het bladerdeeg.
- Verdeel de hazelnootjes over de crème suisse.
- Spuit de crème van sinaasappel speels op het gerecht.
- Doe een bol ijs op het dessert
- Garneer het dessert af met de citroenmelisse


Wil je het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten wat en speel onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst af! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

Verse Trees voor Thuis maaltijden

Tip: Haal het folie van de bakjes af als u deze gaat verwarmen

Japanse groenten ramen met ei, tofu en gyoza (vegetarisch)
- De oven voorverwarmen op 160 graden. 
- Plaats hierin de garnituren gedurende 8 minuten.
- Verwarm de bouillon in een pan en breng deze aan de kook
- Als de garnituren warm zijn kunt u deze eventueel in een kom doen.
- Schenk de bouillon bij de garnituren.


Zuurkoolschotel met Kempische hoender, rookworst en spruiten
- De oven voorverwarmen op 160 graden. 
- Plaats hierin de zuurkoolschotel gedurende 16 minuten.


Kreeftenpasta met Hollandse garnalen, kabeljauw en gegrilde groene asperge
- De oven voorverwarmen op 160 graden. 
- Plaats hierin de kreeftenpasta gedurende 14 minuten.

 

Eet mee met de chefs

Zie verpakking.

Treeswijkhoeve voorgerechten specials

Kreeft | Bulger | Hummus | Abrikoos | Ras el Hanout

- Pak een leeg bord.
- Doe de bulgersalade in het midden van het bord.
- Verdeel de olijven, pompoen en kreeft over de bulgersalade.
- Spuit de crème van hummus op de salade
- Strooi de pitten, zaden en granaatappel over de salade
- Garneer het gerecht af met de kruidensla.
- Dresseer de vinaigrette over de salade.

Terrine van ganzenlever met gekonfijte eendenbout, vijgencompote, witlof en brioche

- Verwarm de oven voor op 180 graden. 
- Plaats het brioche broodje in de oven op 180 graden gedurende 4 minuten. 
- Plaats de ganzenlever op het bord. 

- Verdeel hierbij de compote van vijgen

2 Bun's met buikspek, hoisin, bosui en pinda

Magnetron
- Verwarm de buns in het bakje met de deksel erop in de magnetron op 600 watt vermogen voor 2 minuten
Pan water
- Als u geen magnetron heeft, zet een pan met water op en plaats hierin een stoommandje.
- Stoom de buns warm voor een aantal minuten.

 

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials

Eendenborst | Groene kool | Peking flensje | Teriyaki

Bereidingstip: haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast. 
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Zet een pan met heet water op een houdt deze tegen de kook aan.
Garnituren en saus
- Leg in de pan met heet water het zakje met de saus van teriyaki
- Verwarm de garnituren in het ovenbakje in de oven voor 10 minuten met deksel op 160 graden.
Eend (let op: de eend is al voorgegaard, de huid hoeft alleen nog maar kokrant gebakken te worden)
- Bestrooi de eend met peper en zout aan beide kanten.
- Laat een pan om de eend in te bakken heet worden op middelhoog vuur.
- Doe een klein beetje olie in de pan (niet teveel omdat de eend ook vet los laat)
- Bak de eend als eerste op de huidkant tot deze mooi goudbruin en krokant is.
- Bak de andere kant als laatste voor 2 minuten.
- Laat de eend even rusten voor 2-3 minuten.
- Snij de eend in mooi dune plakjes en cresseer hierop de crunch van gepofte rijst.
Opmaak
- Dresseer de crème van hoisin (koud) op het flensje.
- Dresseer het bord zoals op de foto of naar eigen invulling.

Bouillabaise met een hele kreeft, dagverse vis en zeevruchten

- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Verwarm de bouillabaise in een pan en breng deze tegen de kook aan.
- Verwarm de kreeft en garnituren voor 6 minuten op 160 graden.
- Leg de kreeft en de garnituren in een bord.
- Giet hierbij de bouilllabaise.
- Serveer de venkelsalade en rouille koud.

Treeswijkhoeve desserts

Kazen van Frederic van Tricht
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Plaats het notenbrood in de oven gedurende 7 minuten. 

 

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route