Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Instructies

Wat leuk dat u Trees voor Thuis in huis haalt!
Op deze pagina vindt u de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij deze week serveren. Door naar beneden te scrollen komt u bij de gerechten uit.
                                           

Trees voor Thuis Maandmenu

Kingkrab | Coeur de boeuf tomaat | Saffraan | Basilicum

  • Schuif voorzichtig het opgebouwde kingkrab taartje in het midden van uw bord.
  • Doe hier een lepel saffraan crème op.
  • Leg op de saffraan crème de crouton.
  • Op de crouton legt u per persoon de stukjes olijf en paprika.
  • Vervolgens kunnen de kruiden er speels op worden gelegd.
  • Schud de vinaigrette van tomaat goed en dresseer deze op het bord

Tarbot | Gyoza | Paksoi | Shiso
 
Tip! Vergeet niet op warme borden te werken

  • Verwarm het bakje met de tarbot en garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten op 160 graden in de voorverwarmde oven.
  • ​Verwarm het zakje met de vinaigrette van shiso in het warme water (+/- 90 graden) gedurende 12 minuten.
  • ​Dresseer de garnituren en de tarbot zoals op de foto, of naar eigen invulling.
  • ​Spuit de crème van shiso speels tussen de garnituren.
  • ​Dresseer de vinaigrette van shiso bij het gerecht.
  • Bestrooi de tarbot met de gepofte rijst crunch.

             Entrecote | Sukade | Artisjok | Polenta
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Doperwtencrème 
  • Verwarm het zakje met de doperwtencrème in het warme water gedurende 12 minuten en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
  • Garnituren 
  • ​Verwarm het bakje met de garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Entrecote
  • Begin met het bakken van de Entrecote als u de garnituren in de oven heeft gezet, zo is alles tegelijkertijd warm.
  • Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de kalfshaas goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie. Voor rood 2-3 minuten, medium 3-4 minuten en doorbakken 4-5 minuten.
  • Laat het vlees 2-3 minuten rusten.
  • Opmaak
  • ​Snijd het vlees met een scherp en stevig mes in gelijkmatige plakken
  • Serveer de salsa verde koud.
  • Maak het gerecht op zoals op de foto, of naar eigen invulling.
    Afbeelding met bord, voedsel, wit, schotel

Automatisch gegenereerde beschrijving
     

Pêche Melba | Framboos | Amandel
 

  • Plaats de tartelette op het bord
  • Schep een lepel frambozenjam in de tartelette bodem
  • Plaats vervolgens de met perzik opgebouwde frambozen mousse in de tartelette bodem. 
  • Leg hier 3 frambozen en 3 stuks meringue op 
  • Leg de verveine takjes op het dessert
  • Als laatste schept u een flinke lepel amandel sap op het bord


Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook thuis ervaren? Dim dan de lichten, steek de kaarsen aan en geniet van onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst!  https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q


Vegetarisch menu
 

Gevulde avocado | Groene tomaat | Gepocheerd kwartel ei

  • Leg het meegeleverde zout (dit is niet om op te eten) in een diep bord.
  • Plaats hierop de avocado zodat deze niet kan verschuiven.
  • Breek de croutons en steek deze tussen de garnituren in de avocado.
  • Lepel voorzichtig de vinaigrette van yoghurt en koriander over de garnituren in de avocado. 

Falafel | Linzen | Papadum | Aubergine | Peterselievinaigrette

  • Verwarm het bakje met de falafel en garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten op 160 graden in de voorverwarmde oven.
  • ​Verwarm het zakje met de crème van linzen in het warme water (+/- 90 graden) gedurende 12 minuten.
  • ​Dresseer de garnituren en de falafel zoals op de foto, of naar eigen invulling.
  • ​Spuit de crème van linzen speels tussen de garnituren.
  • Leg het krokant van papadum op de garnituren.
  • ​Dresseer als laatst de vinaigrette van peterselie (koud) bij het gerecht.

Ravioli eekhoorntjesbrood | Witte asperge | Artisjok | Salsa verde

  • Verwarm de oven op 180 graden.
    Artisjokcrème & doperwtencrème
  • Verwarm het zakje met de artisjokcrème en doperwtencrème in het warme water gedurende 12 minuten en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
    Garnituren
  • Verwarm het bakje met de garnituren (met deksel) gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Maak het gerecht op zoals op de foto, of naar eigen invulling.
  • Spuit een kleine beetje van de artisjokcrème op de artisjok.
  • Steek hierin de artisjokchips
  • Spuit de rest van de artisjokcrème & doperwtencrème speels tussen de garnituren.
  • Dresseer de salsa verde (koud) bij het gerecht.

Pêche Melba | Framboos | Amandel
 

  • Plaats de tartelette op het bord
  • Schep een lepel frambozenjam in de tartelette bodem
  • Plaats vervolgens de met perzik opgebouwde frambozen mousse in de tartelette bodem. 
  • Leg hier 3 frambozen en 3 stuks meringue op 
  • Leg de verveine takjes op het dessert
  • Als laatste schept u een flinke lepel amandel sap op het bord

Afbeelding met bord, tafel, voedsel, fruit

Automatisch gegenereerde beschrijving

Treeswijkhoeve voorgerechten specials

Terrine van ganzenlever met een kruisbessen compote, snijbonen en een pecannoten kletskop

- Verwarm de oven voor op 180 graden. 
- Plaats het brioche broodje in de oven op 180 graden gedurende 5 minuten. 
- Plaats de ganzenlever op het bord en leg hier de pecannoten kletskop op.

- Hier op legt u de snijbonen, gesuikerde pecannoten en de slablaadjes.
- Als laatste kunt u de vinaigrette op het bord dresseren.

 

3 stuks Zeeuwse creuse oesters 3/0 met spinazie, roggebrood en een groene kruiden beurre blanc

- Verwarm de groene kruiden beurre blanc in een pannetje tot +/- 70 graden en verdeel deze over de oesters.
- Spuit de crème van bieslook op de oesters.

Salade van kropsla met een halve kreeft, kwartelei, witte asperge en la ratte aardappels

- Verdeel de salade op een bord.
- Verdeel de croutons over de salade.
- Dresseer de dressing over de salade.

 

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials

 

Kalf | Rendang | Zoete aardappel | Pinda | Specerijen jus

  • Verwarm de oven op 180 graden.
    Zoete aardappelcrème & specerijen jus
  • Verwarm het zakje met de zoete aardappelcrème en specerijen jus in het warme water gedurende 12 minuten en houd deze tegen de kook aan (+/- 90 graden).
    Garnituren & rendang
  • Verwarm het bakje met de garnituren en rendang (met deksel) gedurende 12 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
  • Begin met het bakken van de kalfshaas als u de garnituren in de oven heeft gezet, zo is alles tegelijkertijd warm.
  • Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de kalfshaas goudbruin aan beide kanten in een hete pan met weinig olie. Voor rood 2-3 minuten, medium 3-4 minuten en doorbakken 4-5 minuten.
  • Laat het vlees 2-3 minuten rusten.
  • Snijd het vlees met een scherp mes.
  • Maak het gerecht op zoals op de foto, of naar eigen invulling.
  • Dresseer als laatste de specerijen jus naast het vlees

Treeswijkhoeve desserts

Kazen van Frederic van Tricht
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Plaats het notenbrood in de oven gedurende 7 minuten.

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route