Trees voor Thuis is dé gezonde maaltijdservice in de regio.

Instructies

Wat leuk dat je Trees voor Thuis in huis haalt!
Op deze pagina vind u de bereidingsaanwijzingen van de gerechten die wij deze week serveren. Door naar beneden te scrollen komt u bij uw gerecht uit.
                                           

Trees voor Thuis weekmenu

“Salade Nicoise”

Bereidingswijze:
- Haal de salade uit het bakje en dresseer deze netjes op het bord.
- Spuit de vinaigrette over de salade.

Short rib met gevulde aardappel, Provençaalse gevulde courgetten en een caprese salade

Bereidingswijze
-  Verwarm de oven op 180 graden.
-  Vul een pan met water, als het water kookt, plaats je er het zakje met de saus in. Laat dit water niet koken, maar houdt het tegen de kook aan.
-  Zet de aluminium schaal met groentes en de schaal met shortrib in de oven, met deksel voor 12 min.
- Serveer de capprese salade koud.
- Dresseer het bord zoals op foto of naar eigen invulling.

TIP: Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast!

Hollandse kersen met frangipane en amandelroom

Bereidingswijze:
- leg de kersentaart op het bord.
- Dresseer de kersen op het bord en spuit hierop de amandelroom.
- Leg de chocolade crumble op het bord en dresseer hier een mooie bal ijs op.

Wilt u het ultieme Treeswijkhoeve gevoel ook bij u thuis ervaren? Dim dan de lichten wat en speel onze zorgvuldig samengestelde afspeellijst af! https://open.spotify.com/playlist/4qlVy45sH2uJTRIdusdPdU?si=s7ugPOixTny5_mfqqsbe7Q

Verse Trees voor Thuis maaltijden

Rode biet van de BBQ met quinoa, avocado en Heezer geitenkaas
- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de rode biet gedurende 10 minuten.


Gelakte kalfssukade met ravioli van eekhoorntjesbrood, gegrilde groene asperges en cantharellen
- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de kalfssukade gedurende 10 minuten.


"Koninginnenpasteitje"
- Breng een pan met water aan de kook.
- Verwarm hierin het zakje ragout en groenten voor ongeveer 5 minuten.
- Giet de ragout in het pasteitje en verdeel hierover de groenten.


Gegrilde zalmfilet op Thaise wijze met gepofte aubergine en geurige rijst
- De oven voorverwarmen op 180 graden. 
- Plaats hierin de zalm gedurende 10 minuten.


Eet mee met de chefs
Zie verpakking.

Treeswijkhoeve voorgerechten specials

Terrine van ganzenlever met brioche
- Verwarm de oven voor op 180 graden. 
- Plaats het brioche broodje in de oven op 180 graden gedurende 4 minuten. 
- Plaats de ganzenlever op het bord. 
- Verdeel hieromheen de balsamico azijn. 

“Salade Nicoise”

Bereidingswijze:
- Haal de salade uit het bakje en dresseer deze netjes op het bord.
- Spuit de vinaigrette over de salade.


  

Treeswijkhoeve hoofdgerechten specials

Short rib met gevulde aardappel, Provençaalse gevulde courgetten en een caprese salade

Bereidingswijze
-  Verwarm de oven op 180 graden.
-  Vul een pan met water, als het water kookt, plaats je er het zakje met de saus in. Laat dit water niet koken, maar houdt het tegen de kook aan.
-  Zet de aluminium schaal met groentes en de schaal met shortrib in de oven, met deksel voor 12 min.
- Serveer de capprese salade koud.
- Dresseer het bord zoals op foto of naar eigen invulling.

TIP: Haal het vlees ruim van tevoren uit de koelkast!

Treeswijkhoeve desserts

Hollandse kersen met frangipane en amandelroom

Bereidingswijze:
- leg de kersentaart op het bord.
- Dresseer de kersen op het bord en spuit hierop de amandelroom.
- Leg de chocolade crumble op het bord en dresseer hier een mooie bal ijs op.

Kazen van Frederic van Tricht
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Plaats het notenbrood in de oven gedurende 7 minuten. 

Trees voor Thuis
Valkenswaardseweg 14 5582 VB Waalre (NL) Route